lauantai 13. lokakuuta 2012

World Wide Photowalk 2012 Jyväskylä

Jeij! Tänään olin ihka ensimmäisellä Photowalkilla! Tapahtuma siis oli maailmanlaajuinen, joka oli ympäri maailmaa. Photowalkkeja oli tänä vuonna yhteensä 1339. Suomessa kyseisiä tapahtumia järjestettiin 5 ja Jyväskylän meetinki oli yksi niistä.

Photowalkkauksen ideana siis on valokuvaajien ns. sosiaalisoituminen, kuvien jakaminen ja tietysti hauskan pito mukavan harrastuksen parissa.

Tänäpäivänä 13.10 koko maailmassa siis photowalkatiin. Jyväskylän tapahtumassa oli mukana kymmenkunta erilaista kuvaajaa. Fiilinki oli kokonaisvaltaisesti hyvä.

Reitti siis alkoi lutakosta IT-dynamon edustalta, josta kuljettiin matkakeskuksen kautta cygnauksen kadulle ja sieltä yliopiston kautta keskutaan ja takaisin matkakeskukselle. Kävelyyn varattiin aikaa 3.5 tuntia mutta siinä yhteensä meni 4 tuntia että päästiin perille lähtöpaikkaan. Lopuksi mentiin sitten Lutakon uuteen Sokos hotellin ravintolaan syömään ja juttelemaan tapahtumasta.

Meno oli ylipäänsä mukavan rento ja kuvattavaa oli niin paljon kun vaan keksi :D Matkalla saatiin jopa tankkausta kun red bull tytöt toi energia juomaa! :D

Yhteensä tuli otettua noin 270 kuvaa josta 38 oli julkaisukelpoisia. Tässä on tuloksia!

Linkki mun kuviin kuviin:
http://tinyurl.com/963hwku

Linkki ystäväni Laurin kuviiin:
http://tinyurl.com/9b9dm4h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti